Actualitate

A revenit turneul de tenis pentru amatori BB Open Friends Moldova

Meciurile s-au disputat pe parcursul a două zile (sâmbătă şi duminică, 14-15 iunie).

Turneul s-a jucat într-un format olimpic clasic și a adunat la start peste 30 de înscrieri la bărbaţi, 10 la femei şi 5 perechi de dublu. De această dată a fost fixată o limită de vârstă de la care s-a permis înregistrarea la concurs – 18+. S-au înregistrat și doi tenismeni de peste 40 de ani, care nu doar au jucat foarte bine, ci și au mai fost aproape de furnizarea unor surprize de proporţii.

Participanţii care erau eliminaţi după primele două runde de competiţie începeau jocurile în turneul de consolare. Imediat după acest turneu, organizatorii turneului vor introduce sistemul de rating al jucătorilor pentru ca la următorul să existe capi de serie, iar tragerea va fi cât mai aproape de valorile internaţionale ale tenisului. De asemenea, organizatorii promit că acest turneu va deveni unul periodic, cel mai probabil o dată pe lună, pentru a închega cât mai bine comunitatea deja creată a prietenilor BB Open.


Dorin Galben și Alex Lașco

În cea de-a patra ediţie a turneului de amatori BB Open Friends, câştigători au devenit Dorin Galben (reporter TIMPUL), la masculin simplu, care l-a învins în finală pe Valeriu Tlepberghenov; Victoria Sosnovschi, la feminin simplu, care a fost mai bună decît Nicolina Moruz, iar perechea de dublu masculin, formată din Dumitru Covali şi Dorin Galben, devin campioni, pentru a două oară la acest turneu, învîngînd în finală perechea formată din Alexandru Rîlskii şi Iurie Boldirev. Acelaşi Iurie Boldirev a reuşit să cîştige şi turneul de consolare, după ce a trecut în finală de Alexandru Lashko.


Dumitru Covali


Nicolina Moruz și Victoria Sosnovschi
 
Partenerii proiectului BB Open Friends, ediţia a IV-a, au fost companiile Babolat şi Itria Sport, importatorul oficial al mărcilor Legea, Givova şi Sportika, în Republica Moldova. Organizatorii turneului, Natalia Brebu și Ivan Goncearuc au declarat că înregistrările pentru următorul turneu deja au început.

SURSA: SPORT-EXPRESS.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *