Justiție

A violat două minore, cât timp părinții acestora nu erau acasă: Ce pedeaspă a primit individul

Un bărbat a fost condamnat la 14 ani de închisoare, după ce a violat de mai multe ori două minore, cât timp părinții acestora nu erau acasă.

De asemenea, instanța a mai dispus încasarea din contul inculpatului a sumei de 6082 lei, pentru compensarea cheltuielilor avansate de stat pentru efectuarea expertizelor judiciare, scrie TV8. 

Astfel, potrivit Procuraturii, totul s-a întâmplat în vara anului 2016, la domiciliul fetelor. Astfel, pe parcursul lunilor iunie-august, inculpatul, având intenția satisfacerii poftei sexuale, profitând de imposibilitatea victimelor de a se apăra și de a-și exprima voința din cauza vârstei fragede, dându-și seama de caracterul prejudiciabil al acțiunilor sale, aflându-se la domiciliul părinților săi din centrul țării, profitând de situația că la momentul respectiv, la domiciliu nu se afla nimeni, cunoscând cu certitudine despre faptul că rudele sale (două fete minore), nu au atins vârsta de 14 ani, contrar voinței acestora, intenționat, prin constrângerea psihică și fizică manifestată prin amenințări cu moartea și bruscări, pe parcursul perioadei sus menționate, a întreținut cu ele mai multe rapoarte și acte sexuale. 

Inculpatul a pledat nevinovat.

Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *