Ultima oră

ABERAȚII BOLȘEVICE: R. Moldova a fost violată la Vilnius

„Noi nu am vrut să fie parafat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană. Noi nici măcar nu știm ce scrie în el, este în limba engleză!", se arată indignat Voronin. „La Vilnius a fost violată în mod direct, brutal și obraznic Republica Moldova", a spus acesta pentru unimedia.

În același timp, Voronin s-a încurcat în declarații, spunând că partidul său își dorește să fie în Europa, însă nu și să se integreze în Uniunea Europeană. „Noi trebuie să fim în Europa, pentru că suntem europeni, geografic noi suntem în Europa", explică liderul PCRM.

Acesta s-a referit și la decizia Curții Constituționale referitoare la limba română, despre care spune că nu este una corectă. „Acest Parlament trebuie urgent dizolvat, pentru că el nu mai are posibilitatea să mai facă ceva pentru Moldova. Eu nu sunt pentru modificarea articolului 13 din Constituție. El este la locul lui și răspunde la o întrebare istorică. Nu există nicio problemă, numai în capul savanților există, ei s-au așezat în fotolii, nu au ce face și fac prostii", crede Voronin.
 
Sursa: voceabasarabiei

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *