Economie

Abonamentul de călătorie cu troleibuzul revine la prețul vechi

Directorul Regiei Transport Electric Chişinău, Gheorghe Morgoci, a declarat că persoanele fizice care au procurat abonamentele la preţ majorat, îşi vor putea restitui banii.

Călătorii care au reuşit să-şi procure abonamente la preţuri noi, vor avea posibilitatea să depună la RTEC o cerere, iar după examinare, vor putea să-şi restituie banii, care constituie diferenţa de preţ. Gheorghe Morgoci a precizat că nu există un termen limită pentru depunerea acestor cereri.

Totodată, directorul RTEC a declarat că pentru agenţii economici, preţul la abonamentele pentru călătoriile în troleibuz rămâne majorat. Astfel, pentru un abonament lunar aceştia vor plăti 320 de lei. RTEC a argumentat modificarea preţurilor la abonament prin majorarea tarifelor la energia electrică.

Primăria municipiului Chişinău a remis astăzi, 1 februarie, un comunicat de presă prin care informează că preţurile la abonamente pentru persoanele fizice revin la valoarea iniţială. Astfel, pentru un abonament lunar, călătorii vor achita 180 de lei, în loc de 200, iar pentru unul semilunar – 100 de lei, în loc de 110 lei. 

sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *