Social

Accident cumplit la Căușeni. O tânără a ajuns la spital, după ce s-a tamponat cu alte două vehicule

O șoferiță în vârstă de 24 de ani a ajuns la spital după ce a pierdut controlul asupra volanului și s-a tamponat cu alte două autoturisme.

Astfel, potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Căușeni, Mariana Didenco, la 23 iulie curent, ora 16:20, poliția a fost sesizată despre producerea unui grav accident în apropierea localității Opaci.

Ulterior, oamenii legii au stabilit că o tânără de 24 ani, în timp ce conducea un automobil de marca „Mitsubishi” nu a respectat prevederile RCR, preliminar din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului, ieșind pe banda de deplasare din sensul opus, s-a tamponat frontal cu un camion de marca DAF, condus de un bărbat de 65 ani, iar urmare a ciocnirii, automobilul de marca Mitsubishi a fost proiectat într-un alt mijloc de transport de marca Mercedes condus de un bărbat de 37 ani, potrivit Echipa.md.

În urma impactului, șoferița a fost transportată la spitalul raional cu diverse traumatisme.

Conducătorii celorlalte 2 mijloace de transport implicate în accident, fiind testați alcoolscopic, s-au stabilit rezultate negative la prezența alcoolului în aerul expirat.

Pe acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *