Social

Accident CUMPLIT la Sângera: O femeie a decedat pe loc, iar două minore au ajuns la spital, după ce au fost lovite de o angajată a INSP

Noaptea trecută, în comuna Sângera din municipiul Chișinău s-a produs un grav accident.

Un automobil, la volanul căruia se afla o angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), a intrat pe trotuar și a lovit trei pietoni, anunță Poliția Republicii Moldova. În urma impactului o femeie în vârstă de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 și 17 ani au fost transportate la spital, scrie Radiomoldova.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 01:40 despre comiterea unui grav accident rutier în comuna Sângera. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că, șoferul automobilul de marca Toyota a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar, tamponând trei pietoni.

Colegii noștri au stabilit că la volanul mașinii se afla o tânără de 22 de ani, angajată a INSP. Aceasta deține permis de conducere și se afla în afara orelor de serviciu.

Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar șoferița a fost reținută pentru 72 de ore.

Actualmente organul de urmărire penală efectuează toate acțiunile procesual penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, tânăra fiind suspendată din funcție.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *