Social

Accident fatal la Ialoveni. Un șofer s-a urcat beat la volan și s-a inversat cu mașina într-un lan agricol: O pasageră a murit pe loc

Un șofer în vârstă de 43 de ani a urcat băut la volan și s-a inversat cu mașina într-un lan agricol, din Ialoveni. Una din cele două pasagere din mașină a decedat la fața locului.

Astfel, potrivit datelor oferite de către ofițerul de presă de la IP Ialoveni, Mariana Didenco, în noaptea de 14 noiembrie, în jurul orei 2:30, poliția din Ialoveni a fost sesizată despre un accident rutier produs în localitatea Gangura, transmite Echipa.md.

Ulterior, la fața locului, polițiștii au stabilit, că un bărbat de 39 ani, în timp ce conducea un automobil de marca „Honda CRV”, din motive la moment neidentificate, în curbă a pierdut controlul asupra volanului, ca urmare s-a inversat pe partea laterală a carosabilului, fiind ulterior proiectat într-un lan agricol.

În urma traumatismelor primite, o femeie de 43 ani, având calitate de pasager, a decedat la fața locului, iar șoferul cât și o altă pasageră de 41 ani au fost transportați la IMSP Medicină Urgentă din mun. Chișinău.

Conducătorul auto fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat 0,76 mg/l concentrația de alcool în aerul expirat.

Pe caz a fost inițiat un proces penal în baza art. 264 Cod Penal, șoferul fiind reținut pe un termen de 72 ore.

Persoana vinovată riscă privarea de libertate pe un termen de la 4 la 8 ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *