Timpul Local

Accident grav în raionul Teleneşti

Potrivit poliţiei, femeia era pasagera unui automobilul de model Mercedes, condus de soţul său, în vârstă de 29 de ani. În circumstanţe necunoscute, şoferul a pierdut controlul asupra volanului şi a derapat într-un şanţ de pe marginea carosabilului. 

Un alt accident rutier s-a produs ieri seară, la intersecţia str. A.Mateevici – str. B.Bodoni, din capitală. Şoferul, în vârstă de 29 de ani, conducând automobilul de model Renault Scenic a comis ciocnirea automobilului de model Hyundai Santa, condus de un şofer în vârstă de 44 de ani care din enerţie a tamponat automobilul de model Mercedes 210 condus de un şofer în vârstă de 56 de ani. În consecinţă au pătimit 2 pasageri din automobilul Renault: un minor în vârstă de 4 ani care s-a ales cu traumă craniu cerebrală şi comoţie cerebrală şi o doamnă în vârstă de 62 de ani, care s-a ales cu leziuni corporale grave şi a fost internată în Secţia reanimare.

Tot ieri, la amiază, s-au ciocnit două automobile la intersecţia str. Ion Creangă şi E. Coca. Un şofer, în vârstă de 52 de ani, conducând automobilul de model Volvo 940, a tamponat un microbuz de rută Nr. 174, de model Volkswagen Golf, condus de un şofer în vârstă de 48 de ani. În consecinţă au pătimit 6 pasageri din microbuz, iar şoferul automobilului Volvo s-a ales cu contuzia cotului şi excoriaţii.

În ultimele 24 de ore, pe teritoriul ţării s-au produs 54 accidente rutiere soldate cu 1 persoană decedată şi 19 persoane traumatizate. 

Timpul.md (N.G.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *