Actualitate

Accident grav la Vulcănești: O mașină urmărită de poliție s-a ciocnit violent cu un camion // FOTO

Potrivit gagauzinfo.md, tragicul accident s-a produs la miezul nopții când un auotobil de model Mercedes le-a astras atenția unui echipaj de poliție. Oamenii legii semnalând să se oprească pentru verificări, șoferul mașinii a refuzat să respecte cerințele și a încercat să scape.

În timpul urmăririi automobilul în care se aflau victimele s-a izbit violent într-un camion. În urma impactului, ambii au ajuns în secția de reanimare în stare gravă. Aceștia urmau să ajungă la spitalul de urgență din Chișinău cu un elicopter SMURD, însă din cauza condițiilor meteo nefavorabile din România nu a fost posibil. Dacă vremea se va ameliora, victimele urmează să fie transportate astăzi.

În noaptea accidentului, în Vulcănești patrulat trei echipaje de poliție, dintre care două au părăsit orașul, iar al treilea iar al treilea a fost blocat de locuitorii din regiune.

Potrivit unui martor ocular, a treia mașină de patrulare a fost blocată de mai mulți șoferi, aceștia acuzau că polițitii își depășesc puterile oficiale și creează în mod deliberat situații de accidente pe drumurile orașului.

Poliția investighează cazul.



Sursa:  gagauzinfo.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *