ActualitateExterne

Accident monstru în Germania: Morți și răniți după o coliziune între 40 de mașini

Două persoane au murit şi 27 au fost rănite, duminică, într-o ciocnire în lanţ în care au fost implicate aproximativ 40 de automobile pe o autostradă în apropierea oraşului german Würzburg, situat în landul Bavaria (sud-est), transmite DPA, potrivit Agerpres.

O femeie în vârstă de 52 de ani şi un copil de doi ani au decedat pe loc, în timp ce un alt copil a fost spitalizat cu răni grave, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei.

Autorităţile locale au declarat că autostrada a trebuit să fie închisă pe sensul spre Nurnberg până luni dimineaţă din cauza a trei accidente produse într-o perioadă scurtă, duminică după-amiază, din cauza carosabilului ud.

În primul accident, produs în jurul orei locale 16:00 (15:00 GMT), au fost implicate 17 automobile, care s-au lovit unul de altul. Doi oameni au fost grav răniţi şi alţi nouă au suferit răni uşoare.

La scurt timp, la câteva sute de metri mai în spate, mai multe maşini s-au ciocnit în lanţ din cauza altor automobile din faţă care frânau. În acest accident trei automobile au luat foc, o femeie şi un copil decedând. Alte trei persoane au fost grav rănite şi 11 au suferit răni minore.

După aproximativ 30 de minute, s-a produs un alt accident, trei maşini fiind implicate într-o ciocnire soldată cu doi răniţi.

La locurile accidentelor au fost desfăşurate mai multe echipaje de poliţie, pompieri şi ambulanţă. Potrivit Crucii Roşii bavareze, la intervenţia au participat şi trei elicoptere.

Dramatisches Unfallgeschehen auf der A3 zwischen Wertheim und Helmstadt

Unfall auf der A3 bei Helmstadt fordert Todesopfer | Nordbayern

content-image

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *