Actualitate

(Accident pe strada Muncești) Un bărbat a murit, iar altul a ajuns la spital

Potrivit datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, accidentul a avut loc în jurul orei 03.00 pe strada Muncești din Chișinău. Echipele de descarcerare, dar și echipajele SMURD, au intervenit pentru a acorda ajutor șoferului și pasagerului unui automobil de model BMW 7 care a derapat de pe șosea și s-a izbit într-un copac. Şoferul a decedat pe loc, iar pasagerul în vîrstă de 25 de ani a fost transportat la spital cu traumatisme.

Lucrările de descarcerare au durat 15 minute, în paralel fiind asigurată paza antiincendiară, prin deconectarea acumulatorului mijlocului de transport. În teren au fost prezente și echipe din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare și Serviciul Medical de Urgență. Toate circumstanțele acestui caz sînt investigate de către organele de drept.

Conform datelor DSE, pe parcursul zilelor de odihnă echipajele SMURD au intervenit încă la două accidente rutiere. În dimineața zilei de duminică un echipaj SMURD și salvatorii din cadrul Detaşamentului căutare-salvare numărul 2 Bălți au fost alertați în satul Răuțel, raionul Fălești. Acolo, un automobil de model Chrysler s-a tamponat întru-un stîlp de pe marginea drumului. Salvatorii au scos din mașină șoferul, care a avut nevoie de ajutor calificat, ulterior acesta a fost transportat la spital. Organele de drept cercetează circumstanțele acestui caz.

sursa: moldpres.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *