Actualitate

Accident rutier grav la Drochia! Un polițist de 34 de ani a murit, iar alți 4 angajați ai SPPS au ajuns la spital în stare gravă

Potrivit Poliției, tragedia s-a produs noaptea trecută, pe traseul M-5, intersecţie cu drumul secundar spre satul Pelenia, raionul Drochia.

O mașină de model „Volkswagen Touareg”, ce aparţine SPPS, condusă de un bărbat de 28 de ani, s-a tamponat violent într-un automobil evacuator de model „MAN”, care staționa pentru evacuarea altor automobile.

Polițistul decedat era în calitate de pasager. Acesta a murit pe loc.

Persoanele rănite, în vârstă de de 28, 30 și 32 de ani, au fost transportate la Spitalul municipal din Bălţi în stare gravă.

Primele cercetări ale Poliției arată că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive.

„În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.164 CP RM (încălcarea regulilor de securite a circulaţie rutiere, încălcare care a cauzat din imprudenţă decesul unei persone). De asemenea, IGP a inițiat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, aflării polițitului în acest automobil”, se menționează într-un comunicat al IGP.

Reprezentanții IGP, menționează că polițitul activa la Direcția generală securitate publică și era angajat în cadrul instituției din anul 2010.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *