Ultima oră

ACCIDENT RUTIER în capitală.TOȚI pasagerii au ajuns la spital. Un copil de 4 ani este ÎN COMĂ

(Știre inițială) Accidentul a avut loc la intersecția străzilor M. Eminescu și A. Sciusev, la ora 21.20. În accident au fost implicate un microbuz de pasageri ruta 155 și un automobil marca Opel. În urma impactului, microbuzul s-a răsturnat.

În microbuz se aflau 10 persoane, printre care doi minori, informează ProTV. Toți pasagerii au fost transportați la Spitalul de Urgență. 

Diana Țurcan, ofițer de presă al Serviciului Protecție Civilă și Situații Excepționale a comunicat pentru portalul deschide.md că în urma accidentului au avut de suferit 10 persoane, dintre care doi sunt copii în vârstă de 4 și respectiv 5 ani. La fața locului s-au deplasat echipaje ale IGP, INP un echipaj de descarcerare de la SPCSE și un echipaj SMURD. Salvatorii au debranșat acumulatorul microbuzului pentru a evita o eventuală explozie. Oamenii legii cercetează acum circumstanţele în care s-a produs accidentul, mai informează deschide.md.

Și șoferul microbuzului a fost dus la spitalul Salvării, informează publika.md. Conform sursei, martorii spun că poliţiştii îl audiază pe şoferul autoturismului, care ar fi intrat în intersecţie la culoarea galben intermitent a semaforului. Totuși, deocamdată nu se cunoaște care este motivul accidentului.

„Apelul de solicitare a Urgenței a parvenit la ora 21:28. Ajunşi la faţa locului s-a stabilit că 10 persoane sunt traumate, inclusiv 2 copii. Minorii au fost internaţi la spitalul ‘„Valentin Ignatenco”’, iar maturii la Spitalul de Urgenţă. La locul accidentului au plecat echipe care efectuează lucrări de debranşare de la acumulatoare şi  lucrări de tractare. Victimele au fost scoase foarte rapid. Este prematur să ne referim la circumsanţele producerii accidentului”, a declarat şeful Serviciul de presă al Serviciului Situaţii Excepţionale, Liliana Puşcaşu, pentru publika.md. 

ATENȚIE! Imagini șocante!

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *