Actualitate

Accident rutier tragic, lângă Băcioi. Cinci persoane au decedat și trei sunt în stare gravă la spital

Potrivit martorilor, un BMW, care participa la curse nocturne, organizate ilegal, s-a ciocnit frontal cu un microbuz. Totodată, trei persoane au fost transportate de urgență la spital. Momentul impactului a fost surprins cu telefonul mobil.

Potrivit imaginelor video, totul s-ar fi întâmplat atunci când două mașini așteptau la start pentru a participa la cursă. Șoferul BMW-ului, una dintre mașinile implicate în accident, a intrat pe contrasens, a trecut cu viteză pe lângă cele două mașini care așteptau startul și a intrat violent într-un microbuz.

În urma impactului, cele două vehicule s-au transfomat într-un morman de fiare, iar cel puțin patru persoane și-au pierdut viața.

La fața locului au intervenit echipele de urgență ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale. Potrivit SPCSE, cele patru persoane decedate din BMW sunt două femei și doi bărbați, dintre care și șoferul, cu vârste de 30, 38 și 46 de ani, o persoană fiind încă neidentificată. Tot neidentificat este și bărbatul rămas în viață. Din microbuzul marfar, șoferul, de 38 de ani a decedat, iar pasagerii, doi bărbați de 28 și 32 ani au fost internați.

Trei echipe ale Serviciului Situații Excepționale au intervenit în teren. În paralel echipele au efectuat lucrări de deconectare a echipamentului electric al celor două mașini, pentru a preveni izbucnirea unui incendiu și au acționat pentru descarcerarea a șase persoane blocate între fiare. Operațiunea pompierilor s-a încheiat cu tractarea automobilelor și spălarea combustibilului de pe traseu.

Toate circumstanțele accidentului urmează să fie investigate de către organele de drept.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *