JustițieSocial

Accidentul de la Ghidighici: Șoferul care a curmat viața unei femei și a copilului acesteia de 7 luni, va sta în arest la domiciliu

Bărbatul care a provocat vineri accidentul de la Ghidighici, soldat cu decesul unei femei și a copilului acesteia de șapte luni, își va petrece următoarele 30 de zile în arest la domiciliu. Decizia a fost luată luni, 12 iunie, de magistrații de la Judecătoria Chișinău.

Procurorul de caz a declarat că va ataca decizia la Curtea de Apel. Bărbatul și-a recunoscut vinovăția, dar a refuzat să facă declarații presei, scrie Jurnal.md.

De asemenea, instanța a dispus aplicarea măsurii de monitorizare electronică în privința inculpatului, dar și ridicarea permisului de conducere al acestuia. Bărbatul și-a recunoscut vina, dar a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor.

Procurorul de caz Mircea Ciobanu spune că va ataca decizia la Curtea de Apel.

„Noi vom studia încheierea. Consider că vom contesta. Dumnealui își recunoaște vinovăția în comiterea infracțiunii incriminate. Ceea ce ține de concentrația de alcool în sânge, urmează a fi stabilită, dar preventiv acesta se afla în stare de ebrietate alcoolică avansată. Avea viteză exagerată”, spune procurorul de caz.

Vă amintim că în seara zilei de 9 iunie, în jurul orei 22:35, în comunca Ghidighici, s-a produs un grav accident. Teribilul accident s-a soldat cu decesul unei femei și a copilului său. Unul dintre șoferi era în stare de ebrietatea, informează Poliția.

Potrivit informațiilor preliminare oferite de oamenii legii, un BMW, condus de un bărbat în vârstă de 34 de ani care a pierdut controlul asupra volanului s-a tamponat violent într-o Skoda, condusă de un tânăr de 25 de ani, transmite Agora.md.

Astfel, în urma impactului, la locul accidentului rutier au decedat mama de 32 de ani și fetița sa de 7 luni care se aflau în Skoda. Iar bărbatul și un alt copil de 4 ani din aceeași mașină au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Fiind testat cu aparatul Drager, s-a constatat că șoferul BMW-ului era în stare de ebrietate la volan. 

Ulterior, pe caz a fost inițiată o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *