Social

Accidentul de pe Șoseaua Muncești: Unul dintre pasageri a decedat la spital

Unul dintre cei doi polițiști de patrulare, care se aflau în automobilul Toyota, care s-a izbit într-un troleibuz de pe ruta nr.5, duminică, 2 aprilie, pe strada Muncești din Capitală, ar fi decedat, potrivit Echipa.md.

Potrivit sursei citate ar fi vorba despre tânărul în vârstă de 33 de ani, din cadrul Direcției Patrulare „Centru” a Inspectoratului Național de Securitate Publică al IGP, care se afla la volanul automobilului.

Menționăm că cei doi polițiști se aflau în afara orelor de serviciu și se deplasau cu automobilul de marca Toyota când cel care se afla la volan nu ar fi manifestat prudență în timpul conducerii, nu a adaptat regimul de viteză conform condițiilor meteorologice, și a pierdut controlul volanului, iar automobilul a intrat pe contrasens și s-a izbit frontal în troleibuzul de pe ruta nr. 5.

Astfel, în urma accidentului, cei doi polițști au fost descarcerați dintre fiarele contorsionate ale automobilului de către colegii de la IGSU, iar ulterior au fost transportați la spital în stare gravă.

Menționăm că după producerea accidentului, șeful IGP, Viorel Cernăuțeanu, a dispus inițiarea unei anchete de serviciu în acest caz.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *