Actualitate

Acordurile care urmează să fie parafate la Vilnius vor oferi locuri de muncă bine plătite, susține Tapiola

Premierul Leancă a menţionat că, după parafarea, la Vilnius, a Acordului de Asociere şi a celui de Liber Schimb cu UE, documentele urmează să fie semnate în toamna anului viitor. Aceste două acorduri, potrivit primului ministru, înseamnă mai multe locuri de muncă, un nivel de viaţă mai ridicat şi mai multe investiţii europene în economia Moldovei.

“Integrarea europeană este cel mai eficient instrument de modernizare a ţării, de edificare a unor instituţii funcţionale în interesul cetăţeanului, de creare a unui sistem judecătoresc şi a altor instituţii de forţă care vor acţiona în conformitate cu legea”, spune premierul Iurie Leancă.

“Moldova este o ţară europeană, dar acordurile care urmează să fie parafate la Vilnius vor oferi noi instrumente de modernizare a ţării. Ele vă vor oferi o economie mai competitivă, o guvernare mai bună, mai multe locuri de muncă şi bine plătite. Toate aceste avantaje vor deveni realitate dacă prevederile Acordului de Asociere şi a celui de Liber Schimb vor fi implementate ferm şi consistent”, declară șeful delegaţiei UE la Chișinău, Pirkka Tapiola.

Sursa: trm.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *