Ultima oră

Activistul Bogdan Drăghici a intrat cu mașina în poarta Ambasadei Rusiei după ce a fost condamnat la 14 ani de închisoare. Era acuzat că și-a abuzat sexual proprii copii

Bogdan Drăghici este bărbatul care şi-a dat foc şi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei la Bucureşti.

Bogdan Drăghici s-a urcat, în această dimineaţă, la volanul maşinii înmatriculate pe numele tatălui său şi a condus până la Ambasada Rusiei la Bucureşti. În momentul în care a ajuns în zonă, el s-a stropit cu benzină, şi-a dat foc şi apoi a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei, potrivit Antena 3.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de intervenţie ale Jandarmeriei, Poliţiei, SMURD şi ale Ambulanţei, dar şi echipaje ale Serviciului Român de Informaţii (SRI).

Anchetatorii au descoperit că maşina implicată era înmatriculată în România şi au descoperit proprietarul, însă la volan se afla fiul acestuia, Bogdan Drăghici, preşedintele Asociaţiei TATA, un ONG care susținea drepturile taților asupra propriilor copii, în contextul proceselor de divorț.

Bărbatul nu a putut fi salvat la timp, astfel că a murit carbonizat în maşină.

El ar fi fost condamnat chiar cu o zi înainte la 15 ani și 4 luni de închisoare, pentru că și-ar fi abuzat sexual fiica vitregă.

VIDEO/FOTO – Momentul în care șoferul a intrat cu mașina în ambasada Rusiei. Bărbatul și-a dat foc în mașină și a murit

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *