Social

Actor moldovean, reacție dură la adresa conaționalilor săi, după ce R.Moldova a rămas fără electricitate: „Luminați-vă la cap! La voi e stinsă lumina de când v-ați născut”

Miercuri, 23 noimebrie, Republica Moldova s-a confruntat din nou, cu pene masive de curent. Au loc noi întreruperi de energie pe tot teritoriul Republicii Moldova, din cauza bombardamentelor ruse în Ucraina, iar reacțiile moldovenilor nu au întârziat să apară. Revoltați că stau pe întuneric, aceștia au invadat rețele sociale cu fel de fel de comentarii, multe dintre ele critice la adresa guvernării pro-europene de la Chișinău.

În opinia unor cetățeni Republica Moldova nu ar fi avut probleme cu electricitatea dacă președinte acum ar fi fost Igor Dodon, socialistul pro-rus. Revoltat de faptul că mulți dintre conaționalii săi nu înțeleg că nu Maia Sandu sau guvernul pro-european sunt de vină pentru faptul că țara a rămas fără energie electrică, ci chiar Rusia, cea care bombardează infrastructura din Ucraina, actorul Emilian Crețu a avut o reacție dură pe contul său de Tiktok.

”Deci deja m-ați săturat cu replici de genul: Poftim vremuri bune, ați vrut vremuri bune. Poftim, că nu avem lumină. Da ce credeți voi. dacă era Dodon președinte acum, apoi Putin era să zică: Vai, mă scuzați, noi nu împușcăm, nu dăm bombe în Ucraina că sărmanii moldoveni sunt conduși de Dodon. Vă rog, luminați-vă la cap. Luminați-vă. La voi e stinsă lumina de când v-ați născut”, a declarat revoltat actorul Emilian Crețu pe contul său de TikTok.

Comentariile nu au întârziat să apară. În timp ce unii moldoveni îi dau dreptate actorului, alții insistă că de vină este Maia Sandu și guvernarea pro-europeană.

Milioane de oameni, lăsați pe întuneric. Rusia, explicație halucinantă: Lovim infrastructura Ucrainei ca răspuns la pomparea acestei țări cu arme occidentale

Reprezentantul permanent al Rusiei la ONU, Vasilii Nebenzia, a declarat că Rusia atacă infrastructura din Ucraina ca răspuns la furnizarea de arme occidentale la Kiev, scrie Interfax.

”Lovim infrastructura Ucrainei ca răspuns la pomparea acestei țări cu arme occidentale și apelurile nesăbuite ale Kievului pentru o victorie militară asupra Rusiei”, a spus el, vorbind la o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU privind Ucraina.

”Subminarea capacității de luptă a armatei ucrainene, care amenință securitatea și integritatea teritorială a Rusiei, este unul dintre scopurile NMD. Și va fi implementat prin mijloace militare până când regimul de la Kiev va lua o poziție realistă care să permită, în cadrul negocierilor, să discutăm și să încercăm să rezolvăm problemele care ne-au forțat să începem NWO”, a adăugat Nebenzia.

Nebenzia a mai spus că ”daunele aduse clădirilor rezidențiale și victimelor civile se datorează vinei apărării aeriene ucrainene, care se află nu la periferia orașelor, ci chiar în centrul lor”.

”Ca urmare, fragmente de rachete sau rachete ucrainene care s-au rătăcit au lovit obiecte pe care Rusia nici măcar nu a vizat”, a mai declarat acesta.

Republica Moldova, fără curent electric, după noile bombardamente rusești din Ucraina. Maia Sandu, primul mesaj

Republica Moldova s-a confruntat din nou cu pene masive de curent. În acest moment au loc noi întreruperi de energie pe tot teritoriul Republicii Moldova, din cauza bombardamentelor ruse în Ucraina.

”Dragi cetățeni, azi avem repetarea situație din 15 Noiembrie. Urmare a bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean din ultima oră, avem întreruperi masive de energie electrică în toată Republica Moldova. Moldelectrica lucrează pentru restabilirea conectării la energia electrică. Voi reveni cu informații suplimentare în cel mai scurt timp”, a scris pe Facebook Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale din Republica Moldova. Vezi mai mult AICI.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Uăi maldaveni sî umflî tărâța-n voi uăi când n-avețî luminî uăi. Darî când vă furau hoții de socialiști, comuniști șî alți bolșevici tari ghini mai era uăi. Uiti di aceea nu-i ghini sî ajuți moluștili ci sî li lași sî sufiri șî sî moarî în prostia lor moscăleasco-bolșevicî. Când vă ruga UE și România să vă faceți conexiune directă cu UE (prin România) se umfla tărâța-n paliticianul maldavan cî di ci sî plăteascî el nu știu cât la UE când poati sî ia di la ruși mai ieftin. Ia, luați cu puțină lamuie de la ruși!!! Că e gratis uăi…

    1. Curat adevărat. Și-au tras-o de plăcere cu mujicii și acuma văd curvăsăria nu e bună și nu ține de cald și nici de foame când s-au supărat mujicu’. RM trebuia să aibă linie directă de electricitate cu UE (prin RO) și de gaz de capacitate.

  2. Astai in deosebi pentru cei ce pling pentru ocupantii salbatici din est, poftim mai stati si fara lumina, fara gaz, miine poimine fara mincare. Ce cauti acea gasesti. N-ai minte vai de picioare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *