Administratoarea localului „La soacra” ar fi dat MITĂ pentru a scăpa de controale
Este vorba despre localul unde, la începutul acestui an a explodat o butelie de gaz, fiind rănite 17 persoane, dintre care patru în stare gravă s-au stins din viaţă mai târziu.
Bucătarul, care este şi ea victimă a exploziei, a declarat că încă din luna iunie 2015 i-a anunţat pe administratorii localului despre mirosul de gaz. Mai mult ca atât, victima susţine că proprietarii s-ar fi lăudat că au scăpat de controalele inspectorilor pentru că ar fi dat mită. Proprietarii, care se află în arest preventiv, nu au comentat deocamdată acuzaţiile, relatează Moldova1. „Din vară i-am spus şefei că simţim miros de gaz. Ea a promis că va rezolva această problemă. Și colegii mei au insistat și li s-a spus același lucru”, a spus Mariana Voina.
Tragedia de „La Soacra” putea fi evitată dacă administraţia respecta măsurile elementare de securitate, susţine Mariana Voina, bucătarul-şef al localului, care a avut de suferit în urma exploziei. „Ei nu aveau aparat de casă şi documente pentru băuturi spirtoase. Când au venit inspectorii și ne-au cerut cecul, fata de la aparatul de casă a spus că nu poate să-i dea cec. Șefa a discutat cu ei și ulterior ne-a spus că le-ar fi dat 4000 de lei”, a declarat femeia.
Administratoarea
Recent, Mariana Voina a fost supusă unui transplant de piele. Femeia are nevoie de o perioadă de recuperare de circa un an. Amintim că, explozia unei butelii de gaz în cantina „La soacra” din Piaţa Centrală s-a produs pe 9 ianuarie curent. Majoritatea victimelor au suferit arsuri pe 30 la sută din suprafaţa corpului.
via trm.md
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!