Fotbal

Adrian Mutu și-a anunțat încheierea carierei de fotbalist

Mutu (37 ani) ține să mulțumească în special clubului Fiorentina și naționalei României, deoarece grație lor a atins apogeul în fotbal.

În cei 20 de ani de carieră, în care a purtat tricoul a 13 cluburi, Mutu a marcat 199 de goluri, scrie sursa citată, iar acum își agață ghetele în cui și va începe un nou capitol, cel de antrenor.

"După atîția ani petrecuți pe terenul de joc, a sosit momentul să mă opresc, să-mi închei cariera. Am trăit un vis frumos și vreau să las un semn al imensei mele recunoștințe tuturor celor care m-au ajutat în viață și în profesie. Un vis care a fost posibil grație echipelor, de la FC Argeș la Dinamo, pînă la Inter, de la Verona la Parma, de la Chelsea la Juventus, de la Cesena la Ajaccio, trecînd pe la Petrolul, Pune City și pînă la ASA Tîrgu Mureș. În mod special, însă, vreau să mulţumesc Fiorentinei şi, în primul rînd, evident, naţionalei mele, cea a României, unde sînt încă cel mai bun marcator din toate timpurile, cu 35 de goluri (la egalitate cu Gheorghe Hagi). Datorită lor am avut un loc în paradisul fotbaliştilor şi nu voi uita nici măcar un minut din multele meciuri jucate", scrie Mutu în scrisoarea sa.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *