ROMÂNIA

Adrian Năstase, primit de ministrul Culturii de la Chișinău. Reacția premierului Gavrilița

Prim-ministra, Natalia Gavrilița este nedumerită de întrevederea Ministrului Culturii, Sergiu Prodan, cu fostul premier român, Adrian Năstase, condamnat pentru corupție. Gavrilița a declarat, la emisiunea „Secretele Puterii” că are și ea „întrebări în privința utilității acestor întrevederi”.

„În primul rând domnul Prodan este un om de artă și am și eu întrebări în privința utilității acestor intrevederi. Dumnealui este în deplasare, dar cum va reveni neapărat vom avea întrevederi”, a declarat Gavrilița.

Site-ul face trimitere și la o postare pe Facebook a lui Sorin Ioniță, de la Expert Forum. Acesta s-a arătat indignat de o poză în care apar ministrul moldovean al Culturii, Sergiu Prodan, și fostul premier român, Adrian Năstase, condamnat în România în două dosare de corupție: „Cel din dreapta ştiţi cine e. Cel din stânga e ministrul culturii din Moldova, Sergiu Prodan. S-a întâmplat ieri la Chişinău. Adică dacă guvernele României fac jocuri duble cu oligarhul fugar Plahotniuc, deoarece omul are filmări compromiţătoare cu demnitari români&PSD la hotelul Nobil, de ce n-ar face şi moldovenii blat cu marii condamnaţi pentru corupţie ai României, din cei cărora le face Sputnik statuie? Ce-i mai Nobil decât nişte miniştri giraţi de Maia Sandu care să primească cu ceremonial pe penalii noştri, aka PSD aripa Plaha-Leancă-Şor, nu? Sigur, trebuie să fii iute de mână să-i poţi prinde între două evenimente la ambasada Rusiei din Bucureşti. Sub pulpana de credibilitate extinsă de preşedintă, o grămadă de flăcăi din Moldova îşi fac mendrele prin guvern. Şi ne mai mirăm de ce nu merge deloc extrădarea aia a lui Cristian Rizea”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *