Femeia

Ai fost cerută în căsătorie? Ia cea mai bună decizie!

În această perioadă apar şi multe îndoieli privind relaţia dintre voi doi. Află care sunt cele mai importante aspecte la care trebuie să reflectezi înainte de căsătorie, pentru a fi sigură că iei cea mai bună decizie.

Împăcarea cu sine, calea spre armonie în cuplu

Frustrările, complexele şi nemulţumirile legate de propria persoană nu vor dispărea dacă vei avea alături de tine un bărbat care să te sprijine condiţionat şi care să te copleşească cu dragoste şi sprijin. Dacă eşti conştientă că eşti datoare cu nişte explicaţii propriei persoane şi sunt încă lucruri pe care trebuie să le faci pentru a te putea iubi şi aprecia, împărtăşeşte-i iubitului tău aceste gânduri, spune-i delicat că e nevoia ta de a te simţi bine cu tine însăţi. E un pas mare, aşadar aşteptarea merită, din partea amândurora.

Oamenii nu se schimbă

Nu de puţine ori s-a întâmplat să te cerţi cu iubitul tău din cauza obiceiurilor sale, pe care tu nu le poţi accepta nici în ruptul capului? Jocuri de noroc, nopţi pierdute în baruri cu prietenii sau orice alt viciu care, cu siguranţă, vă afectează viaţa de cuplu ar trebui să îţi ridice semne de întrebare. Poate e atent, drăguţ, liniştit, iubitor, sincer, însă aceste calităţi pot fi umbrite cu uşurinţă de acutizarea acestor vicii sau de nemulţumirea ta în legătură cu acestea. La început, amândoi puteţi estompa aceşti spini, însă acceptă că, în timp, ei vor creşte şi vă vor înţepa în fiecare situaţie delicată pe care o veţi întâmpina.

Aţi locuit suficient timp împreună?

Locuitul împreună poate redimensiona considerabil coordonatele unei relaţii, într-o direcţie favorabilă sau negativă. Iar dacă ţi-e teamă că farmecul relaţiei se va pierde după această perioada în care vei adormi, te vei trezi şi vei fi răcită, nervoasă, stresată, fericită lângă iubitul tău, află că este de ajuns şi jumătate de an pentru a-ţi forma o idee despre cât de compatibili sunteţi pentru a alcătui o familie.

Magia nu poate fi inventată

Dacă de pe acum îţi lipsesc fluturaşii din stomac atunci când îl vezi sau te sărută, dacă nu îl doreşti şi nu poţi fi pasională în momentele intime alături de el sau pur şi simplu nu simţi nicio schimbare în starea ta de spirit când îl vezi sau te gândeşti la el, îţi iroseşti timpul. Nu confunda obişnuinţa şi comoditatea de a te afla într-o relaţie stabilă cu dragostea şi dorinţa de a-ţi împărtăşi toată viaţa cu omul care îţi oferă acest confort emoţional.

(S. U.)

Timpul Suplimentul Femeia
 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *