Eveniment

AIESEC Chișinău a deschis aplicările pentru noi membri

AIESEC oferă oportunități de dezvoltare pentru studenți, printre care se numără: organizarea și participarea la proiecte, conferințe naționale și internaționale, participarea la un stagiu de practică în una dintre cele 113 țări din rețea, dezvoltarea într-un mediu de tineri motivați și coordonarea unei echipe. Studenții au șansa de a aplica cunoștințele obținute la universitate, de a învăța multe lucruri noi în diverse domenii, dar și de a-și dezvolta anumite capacități în domeniul în care aceștia își fac studiile. Experiența acumulată în cadrul AIESEC va va contribui la dezvoltarea personală multilaterală și va constitui un punct forte în CV-ul acestora. 

Studenții care aplică pentru a deveni membri AIESEC au posibilitatea de acumula mai multă experiență în unul dintre departamentele: Comunicare, Finanțe, Proiecte, Stagii interne, Stagii externe, Resurse Umane, Relații externe. Un alt avantaj de care beneficiază persoanele care se implică în activitatea desfășurată de AIESEC este coordonarea diferitor proiecte. Printre proiectele și programele implementate de AIESEC în Republica Moldova se numără: UpGreat, KEY Project, Weekend School, Globex, Business Arena.

Pentru a deveni membru AIESEC Chișinău este necesar de a completa aplicarea online până pe 29 martie. Următoarele etape vor fi interviul și workshopul, în urma cărora vor fi selectați membrii AIESEC.

Platforma AIESEC numără peste 86 000 de membri și este prezentă în 2400 de universități din 113 țări ale lumii. AIESEC a fost fondată în anul 1948. Anual, în cadrul platformei se organizează peste 20 000 de stagii internaționale de practică și se oferă mai multe de 24 000 de experiențe de leadership. În anul 2008 și în 2011, AIESEC Chișinău a fost desemnat cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Mai multe detalii, precum și formularul de aplicare, găsiți pe chisinau.aiesec.md.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *