Actualitate

AIESEC Chișinău recrutează membri care își doresc să adauge experiență studenției lor

AIESEC oferă nenumărate oportunități de dezvoltare, dar și beneficii cu ajutorul cărora studenții pot să adauge mai multă experiență studenției lor. Devenind membri AIESEC, studenții au șansa:

– Să participe la conferințe și proiecte naționale și internaționale;

– Să comunice și să lucreze cu persoane din diferite țări ale lumii;

– Să-și îmbunătățească aptitudinile personale (leadership, public speaking, time management);

– Să acumuleze cunoştinţe practice care îi vor face mai competitivi după absolvirea facultății (resurse umane, marketing, management, comunicare, vânzări, finanţe, managementul proiectelor etc.);

– Să facă parte dintr-o rețea globală de tineri.

Studenții care aplică pentru a deveni membri AIESEC au posibilitatea de acumula mai multă experiență în unul dintre departamentele: Comunicare, Finanțe, Stagii interne,

Stagii externe, Resurse Umane și Relații externe. Un alt avantaj de care beneficiază persoanele care se implică în activitatea desfășurată de AIESEC este coordonarea diferitor proiecte. Printre proiectele și programele implementate de AIESEC în Republica Moldova se numără: Global Talent, UpGreat, Weekend School, Globex, Summer Box etc.

Pentru a deveni membru AIESEC Chișinău este necesar de a completa aplicarea online până pe 25 septembrie. Următoarele etape vor fi interviul și workshopul, în urma cărora vor fi selectați membrii AIESEC.

Pentru a completa formularul de aplicare click, aici. Mai multe detalii găsiți pe chisinau.aiesec.md.

AIESEC este cea mai mare organizație de studenți din întreaga lume, prezentă în 124 țări. La nivel internațional organizația numără peste 100 000 de membri și este prezentă în mai mult de 2400 de universități care anual derulează peste 22 500 de stagii internaționale. În anul 2008 și în 2011, AIESEC Chișinău a fost desemnat cel mai activ ONG din Republica Moldova.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *