Social

Air Moldova anunţă că zborurile continuă să fie oprite până pe 31 iulie: „Rambursările pentru zborurile anulate se procesează în continuare”

Air Moldova a anunţat în această săptămână că zborurile continuă să fie sistate până pe 31 iulie inclusiv. Mesajul a fost publicat pe site-ul oficial al companiei.

„Pasagerii vor primi notificare la adresele de email cu opțiunile de rambursare și rebooking. Rambursările pentru zborurile anulate se procesează în continuare. Pasagerii care au procurat biletele online, pe site-ul companiei, vor primi rambursarea la solicitare, pe cardul cu care a fost achitat biletul”, transmite Air Moldova potrivit Realitatea.md.

Astfel, conform întreprinderii, clienții care au procurat biletele achitând prin intermediul agențiilor vor putea primi rambursarea în numerar sau pe card, odată cu reluarea activității comerciale și operaționale a companiei.

Vă amintim că, începând cu luna mai, Air Moldova nu mai vinde bilete și nu mai operează curse. Compania a mers în instanță, pentru a iniția procedura de restructurare, anterior fiind anunțată de mai multe ori prelungirea suspendării activității, potrivit sursei citate.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *