Social

Ajut-o pe Axenia! Are doi ani și riscă să-și piardă vederea

Acum jumătate de an părinții săi au observat o mică schimbare la ochișorul ei drept.

La insistența medicului de familie, părinții Axeniei au făcut o serie de investigații unde i s-a depistat o infecție destul de rară. Ulterior, în urma unei investigației minuțioase, fetița a fost diagnosticată cu retinoblastomă, o tumoare din cauza căreia este pe cale să-și piardă vederea.

Părinții Axeniei au aplecat la o clinică specializată în tratarea problemelor de ochi în Odessa, Ucraina. Aici medicii au confirmat boala de care suferea micuța și le-au recomandat să plece la o clinică specializată din Germania, pentru o intervenție care i-ar salva vederea.

Pe 11 mai, Stela și Sergiu Gherega împreună cu fiica lor erau deja în Essen, Germania, unde s-au consultat cu medicii și le-au redat speranța că ochiul Axeniei ar putea fi salvat. Intervenția chirurgicală a fost programată pentru data de 28 mai 2015, însă pentru această operație este nevoie de 15 mii de euro.

Acum, Axenia vede cu ochiul său drept cu o capacitatea de doar 90 la sută. Iar dacă nu va fi supusă cât de curând operației, fetița riscă să își piardă vederea la ambii ochi.

Cei care doresc să o ajute pe Axenia, pot dona banii pe o platformă online, sau o pot contacta pe bunica fetiței la numărul de telefon 0 79 564 108 (d-na Tamara) sau pe Corina Barbacari (0 69 317 550) cea care s-a oferit să facă cunoscut acest caz tuturor pentru a o salva pe micuța Axenia. 

Email: axeniagherega@gmail.com

Sumele pot fi donate pe următoarea platformă: www.indiegogo.com/projects/help-me-save-my-eye-please–3

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *