Lumea

Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, și-a obligat iubita însărcinată de 29 de ani să facă un test ADN

Starul hollywoodian Al Pacino și-a obligat iubita, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, care așteaptă un copil de la el, să facă un test ADN.

Actorul nu a crezut-o pe iubita sa că este tatăl copilului. Pacino a avut probleme de sănătate pentru o anumită perioadă de timp, ceea ce l-a împiedicat să continue descendența. Așa că a devenit suspicios.

O sursă apropiată lui Pacino a declarat că, în urmă cu două luni, acesta habar nu avea că iubita lui Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, era însărcinată, iar când a aflat, a fost uimit.

Trebuie precizat că iubita actorului a fost de acord să facă un test ADN, care a confirmat că este într-adevăr copilul lui Al Pacino.

Reamintim că zilele trecute s-a anunțat că actorul Al Pacino, în vârstă de 83 de ani, va deveni tată pentru a patra oară. Cel de-al patrulea copil al său va fi născut de iubita sa Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, cu care are o relație de un an. Înainte de Pacino, Alfallah a avut relații cu solistul trupei The Rolling Stones, Mick Jagger, în vârstă de 79 de ani, și cu miliardarul american Nicholas Berggruen, în vârstă de 61 de ani.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *