ActualitateSocial

ALARMANT! În ultimele 24 de ore, trei persoane ar fi încercat să-și pună capăt zilelor

Trei persoane ar fi încercat să-și pună capăt zilelor, în ultimile 24 de ore, în municipiul Chișinău.

Trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, dintre care unul s-a aruncat în gol de la etajul patru, iar alții doi ar fi încercat să-și taie venele.

Primul caz a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 22:18, într-un apartament de pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Mama unui tânăr de 23 de ani a solicitat ajutorul medicilor, după ce fiul său în vârstă de 23 de ani ar fi încercat să se sinucidă și și-a provocat o plagă cu cuțitul la picior.
Imediat, tânărul a fost transportat la spital pentru a-i fi acordat ajutor medical.

Cel de-al doilea caz a avut loc două ore mai târziu, pe strada Hristo Botev, din sectorul Botanica. Este vorba despre un bărbat de 29 de ani care, după o ceartă cu soția, s-a aruncat în gol peste balconul de la etajul patru al blocului de loc. În urma impactului cu solul, bărbatul s-a ales cu multiple traumatisme și a fost transportat la spital, fiind internat în secția de reanimare.

Cel de-al treilea caz a avut loc după-miezul nopții, în jurul orei 02:34, după ce un tânăr de 20 de ani, cum scopul de a se sinucide, și-a tăiat venele de la mână cu un cuțit, într-o stație de troleibuz de pe strada Calea Ieșilor, din sectorul Buiucani al capitalei. Ajutorul medicilor a fost solicitat de către un trecător.

Oamenii legii au cercetează toate trei cazuri pentru a stabili totate circumstanțele care i-au făcut pe cei trei bărbați să recurgă la aceste gesturi disperate.

Sursa: Echipa.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *