Actualitate

Alba Iulia: Peste 60 de nuntași au ajuns de la petrecere direct pe patul de spital

Directorul Direcţiei de Sănătate Publică Alba, dr. Horia Timiş, a declarat, duminică, că instituţia a deschis o anchetă după ce mai multe persoane care au participat, joi seară, la o nuntă într-un un local din apropiere de Alba Iulia au ajuns la spital cu simptome ale unei toxiinfecţie alimentară.

Timiş a spus că nu poate oferi un număr exact al bolnavilor deoarece acesta se modifică de la o oră la alta şi la nuntă au participat persoane din mai multe localităţi, chiar şi din afara judeţului Alba. "Am deschis o anchetă împreună cu Direcţie Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Alba, am prelevat probe de alimente şi am prelevat analize de la toţi angajaţii localului. Aşteptăm rezultatele analizelor şi vom informa oficial luni cauza îmbolnăvirilor", a mai spus Timiş.

Nunta la care s-au îmbolnăvit cele peste 60 de persoane după ce ar fi consumat preparatele servite la petrecere a avut loc la restaurantul unui hotel de trei stele din apropriere de Alba Iulia. Nunta a avut loc joi seară, în ultima zi înaintea începerii postului Adormirii Maici Domnului, şi la petrecere ar fi participat circa 150 de persoane.

sursa: mediafax.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *