CSI / RusiaExterne

Alertă cu bombă la Ambasada Rusiei la Washington. Suspecta a fugit de la fața locului

O femeie de origine asiatică a intrat luni, 24 aprilie, în sediul Ambasadei Rusiei la Washington și a lăsat două valize în care sunt suspectate că se află dispozitive explozive. Imediat, la fața locului, s-au deplasat polițiștii și geniștii americani, relatează agenția rusă de presă TASS.

Astfel, potrivit informațiilor TASS, care citează o sursă din interiorul ambasadei, alerta a fost dată la ora locală 12.43 (19.44, ora României) despre faptul că „o femeie asiatică de vârstă mijlocie a lăsat două valize la poarta principală a Ambasadei Rusiei, situată pe strada Wisconsin Avenue”.

„Au fost alertate imediat Serviciile Secrete ale SUA. Au primit informaţii de pe camerele de supraveghere și au înregistrat date despre această femeie”, a declarat sursa diplomatică, potrivit Libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, suspecta a fugit de la fața locului, iar în prezent este căutată de autoritățile americane.

Ulterior, traficul rutier în zona Ambasadei Rusiei a fost restricționat, iar la fața locului „au fost chemaţi geniști, care examinează aceste valize pentru a vedea dacă există sau nu dispozitive explozive în ele”, scrie TASS.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *