CSI / RusiaExterne

Alertă cu bombă la Ambasada Rusiei la Washington. Suspecta a fugit de la fața locului

O femeie de origine asiatică a intrat luni, 24 aprilie, în sediul Ambasadei Rusiei la Washington și a lăsat două valize în care sunt suspectate că se află dispozitive explozive. Imediat, la fața locului, s-au deplasat polițiștii și geniștii americani, relatează agenția rusă de presă TASS.

Astfel, potrivit informațiilor TASS, care citează o sursă din interiorul ambasadei, alerta a fost dată la ora locală 12.43 (19.44, ora României) despre faptul că „o femeie asiatică de vârstă mijlocie a lăsat două valize la poarta principală a Ambasadei Rusiei, situată pe strada Wisconsin Avenue”.

„Au fost alertate imediat Serviciile Secrete ale SUA. Au primit informaţii de pe camerele de supraveghere și au înregistrat date despre această femeie”, a declarat sursa diplomatică, potrivit Libertatea.ro.

Potrivit sursei citate, suspecta a fugit de la fața locului, iar în prezent este căutată de autoritățile americane.

Ulterior, traficul rutier în zona Ambasadei Rusiei a fost restricționat, iar la fața locului „au fost chemaţi geniști, care examinează aceste valize pentru a vedea dacă există sau nu dispozitive explozive în ele”, scrie TASS.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *