Ultima oră

ALERTĂ: Ianukovici va organiza o conferință de presă la Rostov-pe-Don

Autorităţile ruse au aprobat solicitarea preşedintelui demis al Ucrainei, Viktor Ianukovici, de a-i asigura securitatea personală.

,,În legătură cu faptul că Viktor Ianukovici s-a adresat autorităţilor ruse cu cererea de ai asigura securitatea personală, anunţ că această dorinţă a fost acceptată pe teritoriul Federaţiei Ruse”, a declarat o sursă din Guvernul Rusiei.

Amintim că, Viktor Ianukovici a făcut astăzi un apel către ucraineni, declarând că se consideră șeful statului şi nu recunoaște decizia Radei Supreme. El vrea să lupte până la capăt pentru ieşirea Ucrainei din criza politică.

Pe de altă parte, o sursă prezentată de agenţia Interfax că fiind din cadrul autorităţilor din Rusia a afirmat că Moscova şi-a dat acordul pentru a asigura siguranţă personală a lui Ianukovici, transmite Reuters.

"În legătură cu apelul preşedintelui Ianukovici de a-i fi garantată siguranţă personală, anunţ că cererea a fost acordată pentru teritoriul Federaţiei Ruse", a declarat această sursă, pentru agenţia Interfax.  

Totodată, lenta.ru scrie că cerința lui Ianukovi de a i se oferi securitatea pe teritoriul Rusie, a fost aprobată. Anunțul a fost făcut de către un membru al structurii de conducere a Federației Ruse, care a dorit să își păstreze anonimatul.

sursa: Interfax, lenta.ru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *