ActualitateExterne

ALERTĂ O dronă din Liban a vizat reședința lui Netanyahu

O dronă lansată din Liban a lovit sâmbătă oraşul Cezareea, din centrul Israelului, în apropierea locului unde îşi are reşedinţa privată premierul israelian Benjamin Nentayhu, informează EFE, conform Agerpres.

 

Presa arabă a relatat că reşedinţa privată a preşedintelui israelian a fost ţinta acestui atac lansat cu trei drone, dintre care două au fost interceptate de armată. “În ultima oră, au fost identificate trei vehicule aeriene fără pilot care traversau din Liban spre teritoriul israelian. Două dintre ele au fost interceptate şi un al treilea a lovit în zona Cezareei”, a transmis armata israeliană într-un comunicat.

Un purtător de cuvânt al lui Netanyahu a confirmat că o dronă a fost lansată asupra locuinţei premierului israelian, din nordul Cezareei. El a adăugat că prim-ministrul nu se afla în apropiere şi că nu există victime, a relatat Reuters.

Atacul cu dronă asupra reședinței lui Netanyahu vine după ce Israel l-a ucis atât pe liderul Hamas din Fâșia Gaza precum și pe alți lideri de top ai mișcării șiite pro-iraniene Hezbollah din Liban.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *