Actualitate

Alexandru Jizdan în vizită de lucru în raionul Fălești

În cadrul ședinței, Alexandru Jizdan a vorbit despre activitatea Ministerului Afacerilor Interne și subdiviziunile acestuia, proiectele care au fost duse la bun sfârșit cu succes și cele care urmează a fi realizate în sprijinul și siguranța cetățenilor, despre necesitatea unei coeziuni strânse între poliție și Administrația publică locală dar și despre consolidarea relațiilor dintre polițist și cetățean.

Astfel, ministrul a mai menționat și despre importanța oferirii unor servicii de calitate pentru cetățeni, transparență în activitatea MAI și nu în ultimul rând conlucrarea cu cetățenii în vederea identificării problemelor cu care aceștia se confruntă și metode de soluționare a lor.

Potrivit MAI, participanții au avut un dialog deschis, adresând întrebări și propuneri ce vizează profesionalizarea polițiștilor și în același timp menționând despre activitatea inspectorilor de sector din raion.

În cadrul aceleiași vizite, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan a avut o întrevedere și cu angajații Inspectoratului de Poliție Fălești, unde a vorbit despre posibilitatea majorării salariilor angajaților din sistem, metode eficiente pentru asigurarea ordinii publice și necesitatea pregătirii speciale a polițiștilor moldoveni, astfel încât reprezentanții forțelor de ordine să însușească tehnici de luptă şi de autoapărare.

În urma dialogului cu reprezentanții societății civile, cei ai APL, veterani și polițiști, Președintele de raion și primarii localităților și-au exprimat disponibilitatea de a participa mai des la aceste întâlniri comune, mulțumind ministrului și angajaților MAI din raionul Fălești pentru suportul oferit în activitatea comună cu autoritățile publice locale.

Potrivit MAI, aceste vizite în teritoriu sunt acţiuni prevăzute în agenda Guvernului şi vin să consolideze relaţiile cu cetăţenii, în aşa fel încât activitatea fiecărui minister să fie una transparentă,eficientă şi deschisă.

TIMPUL.MD (V.M.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *