Actualitate

Alexandru Tănase: Nagacevschi a fost scos țap ispășitor din cauza relației cu PLDM

Fostul liberal democrat sugereaza ca rolul respectiv i-a revenit lui Nagacevschi drept consecinta a relatiilor pe care le-a avut acesta cu PLDM. „Eu cred ca dl Nagacevschi a fost scos tap ispasitor la acel moment din mai multe motive. Nu vreau sa revin, tine mai mult de relatia pe care am avut-o eu si dl Nagacevschi pe interiorul PLDM. Nu mai sunt membru al PLDM si nu mai comentez acest detaliu”, a explicat Tanase.

Presedintele Curtii Constitutionale spune ca raportul lui Nagacevschi contine o multime de informatii importante despre 7 aprilie. "Acel raport, eu l-am citit, el contine un volum de materiale impresionant", a declarat Tanase. Totodata, Tanase sustine ca Nagacevschi a fost obstructionat in investigarea faptelor din 7 aprilie. "Stiu bine, imi spunea domnul Nagacevschi, ca in fapte era obstructionat. Nici o institutie de forta a statului nu i-a pus la dispozitie material relevant si pertinent ca sa poti merge mai departe, decat constatarile publicistice, care de fapt erau la indemana tuturor", a mentionat Alexandru Tanase.

Tanase se declara mirat de faptul ca in raportul Nagacevschi nu s-a auzit deloc despre Baghirov. "Este foarte curios, cand activa Comisia, nu s-a auzit nici un cuvant despre Baghirov. Nu s-a auzit nici un cuvant despre toata aceasta istorie care am discutat-o astazi si cu domnul Tkaciuk", a spus acesta.

via Inprofunzime.md 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *