Politică

Alți doi oficiali români vin în vizită la Chișinău! Igor Grosu dezvăluie cine sunt

Președintele Camerei Deputaților din România, Marcel Ciolacu, dar și Alina Gorghiu, președinta interimară a Senatului României, urmează să vină într-o vizită oficială la Chișinău, anunță speakerul Parlamentului, Igor Grosu, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.

„Vreau să anunț că în zilele următoare vor veni alte două comisii importante ale Parlamentului României: cea pentru Integrare Europeană și cea a Controlului parlamentar asupra activității Serviciului Român de Informații. Pe data de 27 martie, la Chișinău vor veni omologii mei români: Alina Gorghiu și Marcel Ciolacu, pe care-i aștept cu drag pentru a dezvolta relațiile excelente pe care le-am stabilit. Acest șir de întrevederi importante demonstrează concret sprijinul pe care îl avem în România și arată încă o dată că noi nu suntem singuri în parcursul nostru european”, anunță președintele Parlamentului.

De asemenea, oficialul a reiterat că, în pofida tuturor provocărilor, România a fost mereu alături de Moldova.

„Zilele acestea, ne bucurăm de o atenție deosebită din partea colegilor din România. Șirul vizitelor importante a fost deschis de către prim-ministrul României, Nicolae Ciucă. Am profitat de ocazie, și i-am mulțumit în numele cetățenilor cu care vorbesc atunci când merg în satele din țară, pentru sprijinul necondiționat. În ciuda tuturor provocărilor, și ele nu au fost puține în ultimii doi ani, noi am reușit datorită României și tuturor românilor, să ieșim din această iarnă. Asta chiar dacă în toamna anului 2022 ni se prevestea că vom sta în întuneric și în frig”, a conchis Igor Grosu.

Vă amintim că joi, 23 martie, premierul României, Nicolae Ciucă a fost într-o vizită de lucru la Chișinău. El s-a văzut cu șefa statului Maia Sandu, cu premierul Dorin Recean, și cu președintele Parlamentului, Igor Grosu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Nu mizati pe politicieni. NUMAI o singura femeie in tot senatul Roman si 90% din populatie este cu voi, nu politicienii din Romani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *