Social

Am văzut-o și pe asta! Un individ a încercat să fure piese dintr-un transformator de electricitate: Mâna i-a fost amputată

Mai multe blocuri de locuințe din Capitală au rămas fără lumină, după ce un individ ar fi încercat să fure piesele unui transformator electric.

Totul a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:10, pe strada Dumitru Rîșcanu din sectorul Rîșcani al Capitalei, susțin sursele PulsMedia.MD și Echipa.md.

Menționăm că este vorba despre un bărbat în vârstă de 38 de ani, căruia i-a fost amputată mâna, după ce a fost electrocutat când încerca să fure piese de la un transformator electric de pe strada Dumitru Rîșcanu 3.

Ulterior, poliția a fost sesizată despre faptul că o persoană necunoscută a dat buzna pe teritoriul stației electrice, însă la fața locului au găsit doar o mănușă în care se afla mâna intrusului, dar și o geantă cu scule.

Individul a fost transportat la spital în stare gravă, unde a fost diagnosticat cu o gravă arsură prin electrocutare a brațului drept pe care medicii i l-ar fi amputat.

Sursele citate au mai menționat că tipul era anterior căutat de către angajații IP Buiucani fiind vizat într-un dosar penal în baza articolului 186 din Codul Penal „Furtul”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *