Ultima oră

Americanii au trecut în Transnistria

Expertul a fost selectat prin concurs pentru a acorda consultanţă pe bază de voluntariat în cadrul Programului De la Fermier la Fermier (FtF), implementat în ţara noastră de CNFA, cu suportul financiar al USAID.

Bruce Williams este autorul unei emisiuni televizate proprii în SUA axată pe extensiunea agricolă, care se bucură de o mare audienţă, şi în cadrul vizitei sale în Moldova va acorda asistenţă reprezentanţilor companiei de consultanţă Capital Consulting Company (CCC) din Tiraspol şi ai unui post local de televiziune în scopul elaborării conceptului noii emisiuni. Voluntarul va oferi instruire în tehnicile avansate de realizare a înregistrărilor video şi va consulta specialiştii autohtoni în ceea ce priveşte achiziţionarea echipamentului necesar pentru producerea emisiunii.
Totodată, expertul american va asista beneficiarii la elaborarea unui plan strategic pe termen lung pentru acest proiect de emisiune şi întocmirea unei liste cu temele agricole relevante. Programul televizat va fi difuzat sistematic şi va include subiecte privind problemele comune ale agricultorilor, tehnologiile şi echipamentele de ultimă oră, precum şi soluţiile optime pentru îmbunătăţirea practicilor agricole existente.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *