Fotbal

Amical de lux la Chişinău: Dacia – FC Vaslui

Profitând de pauza survenită în campionatele naţionale ale R. Moldova şi României, care va dura aproape două săptămâni şi este motivată de participarea selecţionatelor în turnee internaţionale oficiale, conducerile echipelor de fotbal Dacia Chişinău şi FC Vaslui au convenit desfăşurarea unui meci amical la Chişinău, pe stadionul complexului sportiv al Universităţii Tehnice.

Timonierul “lupilor galbeni”, Igor Dobrovolski nu va putea miza în această partidă pe serviciile portarului Eugen Matiughin şi mijlocaşului Andrei Cojocari, ambii convocaţi la selecţionata R. Moldova, pentru meciurile cu Olanda şi San-Marino.

Din lotul vasluienilor va absenta şi unicul basarabean de la această echipă, mijlocaşul Denis Zmeu, de asemenea aflat în lotul lărgit al lui Gabi Balint.

Invitaţia clubului Dacia a fost binevenită pentru premianta de bronz a României. Finanţatorul lui FC Vaslui a declarat pentru site-ul oficial al clubului că “antrenorul Lopez Caro face ce vrea cu echipa asta, însă nu putem continua în acest ritm! M-am interesat pe la toate marile echipe din Europa şi nu numai, şi nicăieri nu am regăsit o pauză atât de mare în timpul competiţiei. Nu se poate să le dai jucătorilor liber cinci zile şi apoi ei să fie în maximă formă fizică şi psihică. Mergem să jucăm amicalul de la Chişinău şi apoi ne întoarcem pentru a pregăti meciul cu campioana CFR Cluj!”

Partida Dacia – FC Vaslui va începe la ora 15.00

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *