Politică

Analist PAS despre venirea lui Voronin și Usatîi în parlament: „Vine valul schimbării, Parlamentul va fi de o factură nouă”

Propunerea PAS, pentru postul de vice-premier pentru integrare, Viorel Cibotaru, afirmă că viitorul Parlament va fi o emanaţie a dorinţelor alegătorilor, care s-au săturat de partidele care au guvernat până acum(sic) şi care au aşteptări mult mai înalte. Potrivit lui, viitorul Parlament va fi cu totul diferit de ceea ce am avut până acum. Opinia a fost expusă în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR Moldova.

Vine valul schimbării. Vitorul Parlament va fi unul de o factură nouă, cu foarte mulţi oameni noi, cu nume destul de cunoscute în R. Moldova,cu un potenţial nou, dar şi cu o ştachetă nouă de aşteptări”, a mai afirmat Cibotaru.

Viorel Cibotaru este directorul Institutului European de Studii Politice, dar a fost nominalizat de PAS în Guvernul Gavriliță, pe postul de viceprim-ministru pentru reintegrare.

Amintim că în Parlamentul următor, dacă este să dăm crezare sondajelor, vor apărea Vladimir Voronin (ex-președinte timp de 8 ani) și Renato Usatîii, astfel, declarațiile lui Cibotaru despre „valul schimbării”, sunt cel puțin caraghioase.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *