CSI / Rusia

Analist politic: Vladimir Putin are cancer, Parkinson și probleme psihice

Președintele rus Vladimir Putin este grav bolnav, boala principală este fatală – este ireversibilă și nu face decât să progreseze. Istoricul și analistul politic rus Valerii Solovei a declarat acest lucru într-un interviu acordat lui Dmitri Gordon.

“Celălalt lucru este că acest lucru a fost ținut sub control cu un nivel foarte ridicat – extrem de ridicat – de terapie țintită. Dar se apropie de sfârșit… Și este deja înțeles în general, este cunoscut. În plus, există boli care au un impact foarte grav asupra stării sale neuropsihice. Este vorba de boala Parkinson și, în general, de un fel de probleme mentale de natură medicală”, a precizat Solovey.

„Putin are cancer, Parkinson și probleme de sănătate mintală”

“Da. Și toate acestea sunt exacerbate de medicamentele pe care trebuie să le ia pentru a se menține mereu în stare de funcționare, pentru a evita tremuratul”, a răspuns Soloway, “Așa că, dacă ar fi dus, în mod convențional, stilul de viață al unui pensionar rural, totul ar fi fost bine. Dacă s-ar fi retras, să zicem, înainte de 2014, ar fi fost bine acum. Și, probabil, mulți oameni din Rusia ar fi regretat plecarea lui Putin și și-ar fi amintit cum a fost sub Vladimir Vladimirovici. Dar acum…”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *