CSI / Rusia

(ANALIZĂ) De ce Putin întârzie la întâlnirile cu liderii mondiali?

Putin este faimos pentru că îi obligă pe preşedinţi, premieri şi chiar capete încoronate să îl aştepte. Şi nici măcar întâlnirea Papa sau regina Angliei nu au fost motive suficiente pentru liderul rus să respecte programul stabilit.

Cel mai mult a fost nevoită să-l aştepte Angela Merkel (4 ore şi 15 minute în 2014) şi Viktor Ianukovici (4 ore în 2012). Liderii din Japonia, Mongolia şi Israel l-au aşteptat câte 3 ore. Papa a trebuit să se ”uite în tavan” timp de aproximativ o ora în aşteptarea lui Putin şi a fost singurul caz în istorie când serviciul de presă al lui Putin a explicat public motivele întârzierii preşedintelui rus – traficul din Italia.

Regina Elisabeta a II-a l-a aşteptat pe Puţin aproape trei sferturi de ora, regii Spaniei şi Suediei – chiar mai mult.

„Dar de ce liderului rus îi este atât de rău să respecte calendarul întâlnirilor cu unii dintre cei mai importanţi lideri din lume?” – se întreabă publicaţia.

Unii explică ”încetineală sa” prin tot felul de jocuri psihologice, deoarece la interviuri şi conferinţe de presă el ajunge întotdeauna la timp. Alţii spun că Putin îi obligă pe alţi lideri să-l aştepte că să demonstreze astfel importantă sa pe scena mondială.

Idioţii utili sau cei care îl simpatizează pe Vladimir Putin, susţin că el întârzie pentru că îi place să verifice şi să verifice din nou toate faptele înaintea întâlnirilor sale la nivel înalt. 

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *