Carte

Anatol Vidraşcu: „Marile biblioteci se fac cu bani puţini”

Contactat de noi, directorul editurii, Anatol Vidraşcu, ne-a spus că, de fapt, în colecţie sunt 135 de titluri, însă în R. Moldova sunt puse în vânzare 100 de volume. „Astăzi, reducem preţul de la 49 de lei la 30 pentru volumul lui Adrian Păunescu. Cartea va fi vândută în toate chioşcurile de presă din R. Moldova”, ne-a spus el. Totodată, cei care cumpără zece volume din cele 100 de titluri, o pot face doar cu 30 de lei bucata. Potrivit editorului, în felul acesta oricine poate să-şi facă o bibliotecă la un preţ mai mult decât accesibil. Practic, acesta e sub preţul de cost, cărţile fiind tipărite în Italia, cu supracopertă color pe care-i reprodus un tablou al unui pictor român.

Coperta e imitaţie pânză, supracoperta la patru culori, folio aur, pe hârtie şamoa specială de carte, uşor gălbuie, care facilitează lectura şi nu oboseşte ochii. În fiecare volum este tabelul cronologic, date din viaţa şi activitatea autorului, imagini, opera propriu-zisă şi referinţe critice la sfârşit.

„Marile biblioteci se fac pe timp de criză cu bani puţini. Numai cu 250 de euro poţi cumpăra 135 de titluri, având toată biblioteca românească de literatură clasică şi contemporană”, a mai afirmat Anatol Vidraşcu.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *