Actualitate

Andrei Năstase, despre proiectele lui Chirtoacă și primul lucru pe care-l va face dacă ajunge primar

„Am votat cu foarte mută încerdere, speranță, cu gândul la un viitor mai bun la noi acasă, am votat pentru valorile mele, care, sunt sigur, sunt împărtășite de foarte multă lume, am votat pentru adevăr, demnitate, responsabilitate, respect pentru oameni, pentru asumare, am votat pentru că doar așa putem făuri democrația, stat de drept, doar așa putem făuri economie funcțională, doar așa ne putem recăpăta libertatea, pentru că dacă avem liberate, neapărat vom avea și bunăstare, neapărat vom avea și o mai bună calitate a vieții urbane, neapărat vom avea zâmbete în oraș, lume fericită, oameni pozitivi care-și doresc să rămână acasă”, a răspuns candidatul PPDA întrebat pentru ce a votat.

Întrebat dacă va continua sau nu proiectele fostului edil, Dorin Chirtoacă, Năstase a menționat că va păstra doar inițiativele benefice locuitorilor capitalei.

„În momentul în care voi obține mandatul chișinăuienilor, voi continua tot ce este bun, făcut până în acest moment, și voi elimina tot ce a condus la corupție, la haos, la lucruri urâte, la defecte, în detrimentul cetățenilor. Tot ce este bun voi continua, tot ce este rău voi scoate din Primărie, iar proiectele de anvergură pe care mi le-am propus să le fac în beneficiul cetățenilor, vor fi demarate imediat”, a declarat Andrei Năstase, după ce și-a exercitat dreptul la vot.

Ajuns primar, susține Năstase, va chema toți angajații Primăriei la responsabilitate. Acesta a fost răspunsul candidatului întrebat despre prima decizie sau primul ordin, dacă va câștiga mandatul.

„Voi chema toată lumea la responsabilitate, de asta ducem lipsă, de responsabilitate, de asumare, de respect față de oameni și eu voi invita pe toți cei care astăzi sunt angajați în primărie, în structurile acestei instituții. Îi voi ăndemna la responsabilitate a tuturor actelor pe care le-au făcut, pentru că chișinăuieni au nevoie se fie conduși, să spunem așa, de la o instituție integră, onestă și să nu uităm, orașul nostru trebuie iubit, de asta am dus lipsă, el nu trebuie stăpânit, el trebuie iubit”, a răspuns candidatul PPDA.

Sursa: Zdg.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *