Actualitate

Andrei Strâmbeanu despre Năstase: Adică, vreți să-i dați pe ăștia jos ca să urcați voi?

Întrebat ce crede despre situația politică actuală și ce rezultate va aduce scrutinul din această toamnă, Andrei Strâmbeanu a declarat: „Este o speranță la Strâmbeanu. Tineretul nu este a lui Dodon. Tineretul basarabean este al Unirii. Nu-i nici a partidelor celorlalte… ”.
Scriitorul a ținut să ne relateze un dialog, pe care l-a avut cu Andrei Năstase, președintele Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”: „Am vorbit cu Năstase. De trei ori a refuzat să-mi dea cuvântul la mitingurile lor. De ce nu-mi dai cuvântul? Nu, că dumneata o să vorbești de Unire. Dar despre ce să vorbesc? Uite, întâi să venim noi la putere, să facem ordine, să mărim PIB-ul, să facem justiție… Auzi ce planuri au ei? Măi Năstase, asta ar fi bine dacă omul ar trăi vreo 450 de ani ca cioroii, pentru că, pentru asta vouă vă trebuie, cel puțin vreo 450 de ani. Adică, vreți să-i dați pe ăștia jos, ca să urcați voi? Nu mai spun că susțin alți hoțomani, care fug de acasă…”.
Într-un final, Andrei Strâmbeanu a spus ce așteptări are: „La noi, situația e tristă. Eu nu vreau un guvern bun. Eu vreau un guvern rău, unionist – să facă Unirea”.

Puteți urmări mai jos emisiunea „Sfatul Țării”: 

 Timpul.md (A.G.)

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *