Sport

Andy Murray a rămas fără antrenor

„Andy Murray și Amelie Mauresmo anunță astăzi (luni) că au decis să pună capăt colaborării lor care datează de doi ani”, a publicat Mauresmo pe rețelele de socializare Facebook și Twitter.

Acest anunț intervine a doua zi după înfrângerea suferită de Andy Murray în fața lui Novak Djokovic în finala Mastersului 1.000 de la Madrid.

„Colaborarea dintre Amelie și Andy a fost deplin reușită și i-a permis lui Andy să redevină numărul doi mondial (pierdut luni dimineață — n.r.), precum și câștigarea primelor sale turnee pe zgură”, adaugă comunicatul.

Colaborarea dintre jucătorul britanic și fosta jucătoare franceză a fost anunțată în ziua finalei masculine de la Roland Garros, pe 8 iunie 2014, Mauresmo devenind una dintre puținele femei care a antrenat un jucător în circuitul ATP.

Acum un an, Mauresmo, care a adus pe lume un băiețel în august anul trecut, a fost nevoită să-și întrerupă colaborarea cu Murray câteva săptămâni.

„A lucra cu Andy în acești ultimi doi ani a fost o experiență fantastică pentru mine”, a spus Mauresmo. „Am apreciat cu adevărat faptul că am făcut parte din această mare echipă care s-a aflat alături de el”, a adăugat Mauresmo.

„Am învățat mult cu Amelie în acești ultimi doi ani, pe teren, dar și în afara lui”, a comentat Murray în comunicat. „O să-mi iau un timp de reflecție pentru a mă gândi la ce urmează”, a precizat scoțianul.

Sursa: agerpres.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *