Social

Angajații din domeniul sănătății vor putea contracta credite la dobânzi mici

Scopul noului program este de a oferi posibilitatea dezvoltării sectorului de sănătate din Moldova prin susținerea instituțiilor publice și a companiilor private cu profil medical, precum și de a oferi mai multe oportunități cadrelor medicale. Astfel, angajații din sistemul de sănătate, vor putea beneficia de reduceri atractive la creditele de consum și cele imobiliare, precum și o gamă de produse și servicii bancare cu costuri mai mici.

La modul practic, „MobiSante” oferă o gamă largă de facilități. Printre acestea, reduceri la servicii și operațiuni bancare. Mai exact: deschiderea contului bancar gratis, reduceri pentru deservirea lunară a acestuia, posibilitatea de a contracta credite la cele mai avantajoase rate ale dobânzii pentru acest sector, dobânzi mai mari pentru depozite, reduceri de până la 50% la transferul salariilor angajaților precum și posibilitatea de a cumpăra echipamente în leasing la rate avantajoase.

„Dorim să oferim un suport pentru dezvoltarea sectorului sănătății. Având în vedere situația economică a țării, am dori ca, cadrele medicale să aibă acces la serviciile bancare și să nu ezite. Sau poate cineva vrea să-și dezvolte o afacere, precum o clinică stomatologică, și ar avea nevoie de mijloace financiare. Atunci, noi venim cu promoții și produse dedicate sectorului medical la prețuri speciale”, a spus Filip Kotora , Directorul Comercial al băncii.

e-sanatate.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *