Actualitate

Angajații MAI au pentru antrenament o nouă pistă de atletism. Cât a costat renovarea acesteia

Cu ocazia acestui eveniment, a fost organizată o competiție la atletism care a inclus eștafeta 4+100 și sărituri în lungime. Totodată, au fost prezentate exerciții ale sistemului de antrenament CrossFit, care la propunerea conducerii Ministerului, va fi inclus și ca probă în Spartachiadele MAI. La aceste probe au participat angajați ai Inspectoratelor de Poliție din țară și cei ai altor subdiviziuni MAI, care ulterior au fost premiați cu medalii și diplome.

Ca simbol al inaugurării, sportivii care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio, au fost primii care au alergat pe noua pistă de atletism.

Ministrul Afacerilor Interne a menționat în cadrul evenimentului despre importanța promovării sportului în rândurile angajaților MAI, dar și despre proiectele realizate și cele în curs de implementare, care vor oferi celor care practică sportul, toate condițiile necesare. Totodată, Alexandru Jizdan a mulțumit partenerilor care au susținut acest proiect de renovare a pistei.

Pista de atletism a fost renovată și modernizată în cadrul unui proiect susținut de Ministerul Afacerilor Interne, Comitetul Național Olimpic și Federația Națională de Atletism, lucrările de renovare au durat în jur de un an și au costat aproximativ 15 milioane de lei.

Sursa: Realitatea.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *