Actualitate

Angajaţii NIT TV au ieşit în concediu forţat

"Astăzi, 90% din angajaţi sînt în concediu, deşi mai mulţi în mod regulat vin la serviciu", a spus pentru Noi.md directorul postului de televiziune NIT TV Adela Răilean. Potrivit ei, în ciuda retragerii licenţei în cauză, frecvenţele pe care se difuza NIT, sînt rezervate pentru acest post de televiziune pînă la finalizarea tuturor dezbaterilor cauzei. "Cu toate acestea, nu vom fi surprinşi dacă frecvenţele noastre sînt pe ascuns transferate altcuiva", a adăugat Răilean.

Potrivit ei, la adresa TV parvin mai multe apeluri şi scrisori din Moldova, Rusia, Grecia, Portugalia şi alte ţări, cu cuvinte de sprijin şi solidaritate. "Sîntem recunoscători oamenilor pentru cuvintele frumoase de sprijin moral. Sîntem convinşi că decizia CCA de a revoca licenţa este una motivată politic, comandată de cei de la guvernare", a declarat Adela Răilean pentru Noi.md.

"Am sesizat toate misiunile internaţionale din RM, solicitînd o întîlnire. Sîntem convinşi că, în cele din urmă, CCA va reîntoarce licenţa, şi dreptatea şi bunul simţ vor triumfa", a menţionat directorul postului de televiziune NIT.
 
Sursa: Noi.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *