Social

ANTA atenţionează despre suspendarea traficului la punctul de frontieră polono-belarusă Kukuryki – Kozłowiczy

Marți, 21 februarie, Agenția Națională Transport Auto (ANTA) a anunţat despre suspendarea traficului la punctul de trecere a frontierei polono-belaruse Kukuryki (PL) – Kozłowiczy (BY), începând cu data de 21 februarie ora 19:00 (CET), a vehiculelor de mare tonaj antrenate în transportul internațional de mărfuri, transmite MOLDPRES.

Restricțiile respective nu se aplică vehiculelor înmatriculate în Republica Polonă, statele membre ale Uniunii Europene și Asociației Europene de Liber Schimb (EFTA) – părți la Acordul privind Spațiul Economic European (Islanda, Liechtenstein, Norvegia) și Confederaţia Elveţiană. Prin urmare, Agenția atenționează operatorii de transport că vehiculele înregistrate în Republica Moldova nu sunt scutite de restricțiile menționate.

Decizia respectivă rămâne în vigoare până la următoarea notificare.

La 10 februarie, a avut loc şi suspendarea traficului la punctul de trecere a frontierei polono-belaruse Bobrowniki (PL) – Grodno (BY), urmare a unei decizii a Ministerului de Interne al Poloniei, luată ”în interesul important al securității statului”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *